Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Παρέχουμε τις πιο προηγμένες υπηρεσίες για την επιχείρησή σας

Το 1933 αποτελεί για την εταιρεία μας ένα έτος ορόσημο. Ο Ανδρέας Γ. Ζερβάκης ιδρύει στην Καλαμάτα γραφείο πρακτορεύσεων και ναυλώσεων πλοίων. Αυτό αποτέλεσε την απαρχή και την αιτία όλων όσα έγιναν και έμελλε να συμβούν στο μέλλον.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, το τιμόνι της εταιρείας διαδέχτηκε ο γιος του, Γιώργος Ζερβάκης, ανταποκρινόμενος με μεγάλη επιτυχία στους σκοπούς και τους στόχους της εταιρείας, μεταλαμπαδεύοντας το όραμα και τις αξίες που είχαν τεθεί σαν θεμέλιος λίθος στην οικογενειακή επιχείρηση.

Τρεις γενιές μετά, το όνομα Ανδρέας Ζερβάκης, κουβαλώντας στις πλάτες του μια κληρονομιά ενός σχεδόν αιώνα, συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο, μεράκι και αφοσίωση, το ταξίδι εκείνο που οραματίστηκε και σχεδίασε ο αείμνηστος παππούς Ανδρέας και συνέχισε ο αγαπητός μας πατέρας Γεώργιος Ζερβάκης.

Σήμερα η εταιρεία μας, με έδρα την Καλαμάτα, στεγάζεται σε ιδιόκτητο σύγχρονο χώρο και απαρτίζεται από αξιόπιστο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάτες. Διαθέτει ιδιόκτητα καινούργια σκάφη, επιβατικά καθώς και μεταφοράς τροφοεφοδίων.

Προσηλωμένοι και ταγμένοι στο επάγγελμά μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες λιμένος υψηλού επιπέδου, εξυπηρετώντας με απόλυτη επιτυχία, εμπορικά πλοία, σκάφη αναψυχής και πληρώματα, όλες τις ημέρες και ώρες του χρόνου.

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η ποιότητα των παρεχόμενών υπηρεσιών μας, αποτελεί την ταυτότητα μας και μερικούς από τους λόγους που πολλές γνωστές εταιρείες, μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Η φιλοσοφία της εταιρεία μας, είναι εναρμονισμένη με τις αρχές, τις αξίες και το όραμα του ιδρυτή της Ανδρέα Γ. Ζερβάκη. Αντλώντας ως σήμερα από την έμπνευσή του και με γνώμονα την απόλυτη και ολοκληρωτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, ατενίζουμε με σεβασμό το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και γινόμαστε θεατές στο παρελθόν που μας ανέθρεψε και στο παρόν που μας οδηγεί με σταθερότητα και υπευθυνότητα στο αύριο.

Ζερβάκης Γ. Ανδρέας / Διευθύνων Σύμβουλος

90+

Χρόνια Εμπειρίας

Ατενίζουμε με σεβασμό το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και γινόμαστε θεατές στο παρελθόν που μας ανέθρεψε και στο παρόν που μας οδηγεί με σταθερότητα και υπευθυνότητα στο αύριο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur vulputate posuere tortor luctus vulputate. Cras laoreet pretium blandit. Vestibulum luctus laoreet lacinia. Maecenas luctus arcu ut orci lacinia ultrices. Praesent semper porta interdum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur vulputate posuere tortor luctus vulputate. Cras laoreet pretium blandit. Vestibulum luctus laoreet lacinia.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες

Κύριος άξονας και κεντρική φιλοσοφία όλων των ενεργειών που περιβάλουν τις υπηρεσίες μας, είναι η απόλυτη ασφάλεια αλλά και διαφάνεια απέναντι σας. Ακολουθώντας πιστά και αυστηρά, όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τήρησης ελέγχων ποιότητας, διασφαλίζουμε στους πελάτες μας την ολοκληρωτική ικανοποίηση τους, που προκύπτει μέσα από την μεταξύ μας συνεργασία.

Έχοντας ως παρακαταθήκη, την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που συνεχίζουν να μας δείχνουν μικρές και μεγάλες εταιρείες του κλάδου, συνεχίζουμε να εκπροσωπούμε αδιάληπτα και να υπηρετούμε με σεβασμό, τις αξίες, το όραμα και τους στόχους που είχαν τεθεί από τον εμπνευστή και ιδρυτή της εταιρείας μας Ανδρέα Γ. Ζερβάκη.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Εταιρική κουλτούρα

Οι γνώσεις, οι αξίες και οι συμπεριφορές που μοιραζόμαστε όλα τα μέλη της ZERVAKIS LTD, διευκολύνουν και επηρεάζουν θετικά τη λειτουργία της εταιρείας μας και τις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Αξίες όπως η εμπιστοσύνη, οι μέθοδοι διαχείρισης, τα εργαλεία εργασίας, η τεχνογνωσία, οι σχέσεις μεταξύ συνεργατών ή ακόμη και οι τρόποι επικοινωνίας, είναι τα κύρια συστατικά στοιχεία της εταιρικής μας κουλτούρας και αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας.

ΣΤΟΛΟΣ

Τα βοηθητικά μας σκάφη

Ε/Γ: «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ» ΝΚ 301

Φ/Γ: «ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ» ΝΚ 300

Ε/Γ: «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι»

Φ/Γ: «ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ» ΝΚ 658

Φ/Γ: «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ»